Google+ Το Ξέφωτο: Οι 7 πιο παράξενοι αυτόματοι πωλητές!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι 7 πιο παράξενοι αυτόματοι πωλητές!


Έχετε σκεφτεί ότι τα μόνα πράγματα που θα μπορούσατε να πάρετε από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης είναι  νερό, σάντουιτς, αναψυκτικά και κάποια γλυκά; Μάλλον κάνετε λάθος. Σήμερα, οι κατασκευαστές προσπαθούν να κατασκευάσουν πωλητές που μπορείς να αγοράσεις σχεδόν τα πάντα από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Δώστε προσοχή γιατί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
 1. Αυτόματος πωλητής για ποδήλατα



Το πτώτο μηχάνημα βγήκε το 2005 στο Αϊντχόβεν. Είναι στην πραγματικότητα για ενοικίαση ποδηλάτων όπου ο χρήστης θα πρέπει να επιστρέψει το ποδήλατό του μετά που τελειώσει την βόλτα του. Έχουν ενσωματωμένο  (το γνωστό) RFID που βοηθά τα ποδήλατα να παρακολουθούνται όταν ξεχάσετε να το πάτε πίσω.

2. Αυτόματος πωλητής για παπούτσια



Μερικές φορές τα ψηλά τακούνια μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πόδια να πονέσουν και όχι μόνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να έχετε πραγματικά ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια για να ξεκουραστούν τα πόδια σας. Αυτός ο πωλητής είναι το ιδανικός και μια γρήγορη λύση.


 3. Αυτόματος πωλητής για γρήγορους γάμους!



Αυτή η μηχανή είναι για όλους εκείνους που θέλουν να αδράξουν τη στιγμή. Για μόνο $ 1 θα πάρετε δαχτυλίδια και ένα πιστοποιητικό γάμου και όλα αυτά από ένα χαριτωμένο μηχάνημα που θα παίξει ένα τραγούδι σε όλη τη διαδρομή για το γάμο.

  
4. Αυτόματος πωλητής ιατρικής μαριχουάνας


 Οι άνθρωποι που πάσχουν από χρόνιο πόνο και απώλεια  όρεξης λένε ότι επωφελούνται από αυτό το μηχάνημα. Ένας γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για να πάρει την ανακούφιση και τον πόνο σας.

5. Αυτόματος πωλητής με ερωτικά βοηθήματα

  Αυτό το ασυνήθιστο μηχάνημα αυτόματης πώλησης μπορούν να βρεθούν στο Gyeongju Love Motel.

6. Αυτόματος πωλητής καβουριών

 Αυτό το περίεργο μηχάνημα αυτόματης πώλησης δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να απολαύσει το σνακ του εν κινήσει. Βρίσκεται στο σταθμό του μετρό Xinjiekou, στο Nanjing, στην Κίνα. 


7. Αυτόματος πωλητής για χρυσό


 Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα μετρητά, μπορείτε να πάρετε χρυσό. Το πρώτο μηχάνημα αυτόματης πώλησης έχει εγκατασταθεί στο Emirates Palace Hotel στο Abu Dhabi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θέλω να πω ότι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...